Hlavní obsah

čokolády

Vyskytuje se v

hořký: hořká čokoládacioccolato amaro, hl. na vaření cioccolato fondente

mléčný: mléčná čokoládacioccolato al latte

želé: želé v čokoláděgelatine ricoperte di cioccolato

máčený: sušenky máčené v čokoláděbiscotti ricoperti di cioccolato

máčet: Sušenky se máčí v čokoládě.I biscotti vengono ricoperti di cioccolato.

rozpustit: rozpustit čokoládu ve vodní láznifondere il cioccolato a bagnomaria

barretta: barretta di cioccolatotabulka čokolády

cioccolato: cioccolato al lattemléčná čokoláda

cioccolato: cioccolato bianco/amarobílá/hořká čokoláda

cioccolato: cioccolato fondentečokoláda na vaření

cioccolato: tavoletta di cioccolatotabulka čokolády

nocciola: cioccolato con noccioleoříšková čokoláda

ricoperto: ricoperto di cioccolatos čokoládovou polevou, (máčený) v čokoládě